Esküvői játékok, amelyek működnek

Esküvői játékok

Vajon azért vannak az esküvői játékok, hogy tényleg ne unatkozzanak a vendégek az esküvőn, vagy hogy megöljék a bulit? Megmutatjuk, mitől működnek az igazán jó játékok. Eláruljuk a varázsszer titkos recepjét.

Esküvői játékok, amelyek tulajdonképpen megölik a bulit

Igen, léteznek olyan játékok, amelyek feleslegesek, megakasztják a bulit, a táncot.

Zenekarok mesélik, hogy már futottak bele olyan helyzetekbe, hogy éppen felpörgött volna a buli, amikor mások (vendégek, vagy vőfély/ceremóniamester, jujj!) leállították, hogy “kezdjük el azt a játékot, amire annyit készültünk”.

Életveszély, kérem szépen!

Az ünneplés elsődleges módja Magyarországon a tánc (már ahol nem éppen a drog, de mi onnan inkább eltekerünk).  Tényleg a tánccal tudnak igazán feloldódni az emberek, szükségük van a jó és táncolható zenére és a mozgásra. Ez van.

Aki ezt megállítja, az nem akar igazán jót az ünnepelteknek, az ifjú párnak.

Esküvői játékok ejtőernyősök esküvőjén
Esküvői játékok pl. ejtőernyősök esküvőjén

A legjobb esküvői játékok

Azok a legjobb esküvői játékok, inkább nevezzük GEG-eknek, amelyek rövidek, csattanósak, gyorsak, villámszerűek.

Olyanok, mint a konfetti: apró, színes, de még nem zavaró.

Megtörténnek, és már megyünk is tovább, pedig “dejóvolt”!

A kiváló esküvői játékok ismérve pedig az, hogy a párhoz kötődik. Tehát ha ők sohasem lovacskáztak ki az erdő szélére, akkor ne kezdjük el a “kocsis játékot”, ha már 10 éve együtt élnek, ne kezdünk bele tojásgörgetős-zacsitapogatós játékba, hiszen már jó eséllyel ismerik egymás minden porcikáját, nincs szükség közeledés-segítő akciókra.

Az a jó esküvői játék, amelyik nem öncélú, hogy csak az időt húzzuk ki valamivel, hanem ami által még közelebb kerülhetünk a párhoz, még többet megtudhatunk róluk, velük kapcsolatban.

Éppen ezért szóljon a játék

  • a párról,
  • az életükről,
  • hobbijukról,
  • terveikről,
  • vágyaikról,
  • családjaikról,
  • barátaikról stb.

Ekkor automatikusan érdekesnek és személyesnek tartja majd mindenki, hiszen újdonságot is tartalmaz számukra az esküvői játék. Öröm lesz megnézni, bekapcsolódni.

Ezek az esküvői játékok valóban működnek.

Igaz, hogy ezt ki kell találni előre – minden esküvőnél testre/párra szabni, hozzá alakítani, vagy vadi újat kitalálni.

Mi erre nagyon nyitottak vagyunk, és boldogan ötletelünk számotokra.

Nagyon fontos az is, hogy az esküvői játékokat csak akkor szabad bevetni, amikor ez indokolt. Ezt a színházban úgy hívják: dramaturgia.

Tehát ha a vendégek a Nagy Nap folyamán éppen ki akarják beszélni a szertartások gyönyörűségét, vagy éppen a varázslatos polgári szertartást, akkor vétek megzavarni a duruzsolásukat, és egy játékra invitálni őket.

A Tandem ceremóniamesterek zenélő varázskönyve telis-tele van jobbnál-jobb ötletekkel, keress meg bennünket és boldogan levezetjük az esküvődet!

 
Ceremóniamester
Ceremóniamester 2 keréken

Ha duplán varázslatos és gördülékeny esküvőt szeretnél, ismerd meg a 2 ceremóniamester ajánlatát!